Suik wrote:prave teraz som to skusil v cerstvo updatnutom Chrome na 18.0.1025.142 a islo aj apply pri pomenovani nepomenovanej cesty a bolo to v pohode aj po refreshi.
Skusil som v jednom okne ten "vcerajsi" WME, tam to este neslo, po refreshnuti okna to uz slo bez problemov, takze fajn - naozaj to opravili. (Vcera pocas diskusie v inom vlakne mi pomohli zistit workaround, ze ak sa selektuju 2 al. viacere take nove "zle" segmenty, tak sa nazvy editovat daju, ale nastastie to uz nie je treba.)
Neviem co vsetko sa pan Waze este bude snazit utajit, ale preco aj verziu kodu editora?? Este kym mal Papyrus stary vzhlad, uvadzal dole aj cislo svojej verzie, ktore sa vsak nikdy nezvysilo (alebo mozno raz). WME to pre istotu uplne odstranil

V kode to teraz vyzera, ze sa verzia zvysila z 658 na 665, ale preco to nemoze vidiet aj obycajny smrtelnik (ktory dokonca caka na opravu nejakej zavaznej chyby)... ostane pre mna navzdy zahadou. Zda sa, ze model myslenia Waze je naozaj "security by obscurity" a "slubotechna", ale takto nikdy nedostanu kvalitne mapy, len masy frustrovanych uzivatelov a hrstku tolerantnych fanatikov.