Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
Zirland wrote:Foxitrot: Zkusil jsem ověřit to místo, kde údajně podle tebe je možno dostat pokyn "použijte exit". Při průjezdu jsem měl pokyn "keep right". Rovněž navigační server mi vrací keep right.
[Snímek obrazovky 2012-01-27 v 3.05.22.png]
Co mi k tomu ještě povíš?
Zirland wrote:Vyzkoušejte někdo tu včerejší 505 za tunelem, jak jsem řešil s foxitrotem. Mě to tam přehrálo "keep" instrukci.
guri211 wrote:Ahojte, fotky zo stretka najdete na facebookuhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.337955949558406.78639.226382530715749&type=1
foxitrot wrote:Prihodim este aj svoje fotky (len co sa k nim dostanem a bude tam nieco pouzitelne).
foxitrot wrote:A v tom vcerajsom "exit"ovom zapale som zabudol vyslovit "organizacnemu timu" uznanie za perfekne zvladnutie prveho stretka!! Vdaka patri aj vsetkym sponzorom.
Suik wrote:Pripajam sa k pochvalespokojnost vo vsetkych smeroch...a je jasne, ze toho by bolo este vela na debatu. Btw. skalne jadro, vy ste to do kolkej potiahli?
Suik wrote:Jo a este jedna vec. Nasa hostka SonkaW ma medzi recou poprosila, ci by sa dakto s pravami v TT v okoli Tulipanovej/Stromovej pozrel na jeden problem. Android ak sa nemylim. Ak zadate do vyhladavania "Tulipanova" a vyberiete tu v TT, tak spendlik sa ukaze na vedlajsej ulici, co je Stromova. Pripadne guri, ak mas na nu kontakt, tak jej daj vediet, ako si manualne spravi, ci uz oblubene alebo ulozene miestoVdaka
Return to SK, CZ: Stretnutia Wazerov
Users browsing this forum: No registered users