Nechceme predsalen zostať pri aktuálnych hláškach, kde sa nehlási radenie do pruhov, ale hlási sa správanie v križovatke?
Moderators: Unholy, krankyd, guri211, Zirland
Nie je jasné či aj tie dva som Ti odstrelil... Neriešim cudzie URka, iba sú na segmentoch čo som opravil a zatiaľ neboli aktualizované.foxitrot wrote:Dalsie dva "solved" URq z (vraj) 5. maja, ktore som vyrobil skoro pred tyzdnom![]()
uz to neriesim.
Toto je ľahko riešiteľné. Začiatok "odbočky" na Kramáre daj ako major HW a vhodne zalom začiatok odbočky na Lamačkú, aby tam bola žiadúca hláška.foxitrot wrote:V Bratislave na Patronke je UR "isiel som rovno cez patronku od Lafranconi na Kramare, a mal som pouzit pravy vyjazd" - ide o to, ze MajorHW cesta I/2 pokracuje z Mlynskej na Lamacsku a priame pokracovamie na Kramare je "len" PrimaryStreet. Hoci je priame, Waze ho zrejme podla intenych predpisov povazije za odbocku zo zakruty vyrazne dolezitejsej cesty a hlasi Exit. Smola, co...![]()
Ako na take: Solved (bez tak ziaduceho komentara), ci NotIdentified (co vobec nie je pravda)?
oolcoo wrote:je tam cervena sipka ak si si nevsimolvlado_s wrote:- Podkolibská UR z 2.5.User drive (GPS trace) a Waze provided route sa dosť rozchádzajú, no nie jasné kam vodič chcel ísť.
waze preto chcel urobit takuto otocku a odbocit do tunela z opacneho smeru
Cestou do BA som to skontroloval a je to konečne ako má byť. Toto miesto sme riešili takmer 3 mesiace, nechce sa mi pátrať vo fóre a PM, ale platí trpezlivosť ruže prinášaporubcan wrote:vlado_s wrote:V BA je už dlhší čas veľké množstvo URiek. Poďme ich postupne riešiť/zatvárať.
- Cesta na Senec má UR z 26.4. Podľa mňa by mal byť problém odstránený úpravou z 23.4. Treba realizovať prejazd aspoň tu.
zajtra rano tade pojdem, jedno starsie UR mohlo byt aj odomna a uz som to aj niekde tu na fore rozoberal...
Máš dve možnosti:porubcan wrote:vlado_s wrote:- Galvaniho má UR z 24.4. Neviem nájsť GPS trase. Ak UR patrí najbližšej križovatke, tak to bude asi segment čo som linkol. Ten má poslednú zmenu 5.5. tak ak bola chyba na ňom, tak by to mohol potvrdiť porubcan.
To UR je moje, jedna sa o odbocenie vlavo z Bocnej na Galvaniho smerom na Avion. Su tam dve hlasky, najprv DSVL a potom OVL, pri vytvarani UR mi vobec nebolo jasne preco by mali by dve, teraz je mi jasne, ze je to kvoli tomu segmentu, ktory si oznacil. (ten som upravoval iba v tom zmysle, ze je z neho mozne pokracovat na Bocnu ul., co bolo predtym zakazane.)
nevedel som prist na to ako sa zbavit dvoch hlasok. podla mna je na mieste mat iba jednu hlasku OVL. tak som UR nechal otvorene, reku niekto iny bude mat napad...
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: Blekota